• Authentic Quality Caffee
  • Authentic Quality Caffee

Authentic Quality Caffe

Το Farnese είναι ένα πρωτότυπο Street Cafe ευρωπαϊκών προδιαγραφών στη Λάρισα. Ένας χώρος διαφορετικός και προσεγμένος μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Ένα σημείο που μπορείς να απολαύσεις την ποιότητα ζωής που σου αξίζει.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Ο πυρήνας της φιλοσοφίας μας είναι η κάλυψη της καθημερινής ανάγκης για τέλειο καφέ και προσεγμένο φαγητό, μέσα από την παρασκευή και τη διάθεση προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση και την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της παροχής υπηρεσιών, έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός διαφορετικού χώρου με Ευρωπαικό αέρα, και πρωταγωνιστές την υψηλή αισθητική και τα καινοτόμα προϊόντα.


Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα μας

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στα προϊόντα που σας προσφέρουμε. Το νερό που χρησιμοποιούμε για όλα μας τα ροφήματα είναι φιλτραρισμένο και αφαλατωμένο ενώ οι πρώτες ύλες μας είναι εξαιρετικής ποιότητας και φρεσκάδας. Πέρα από όλα τα είδη καφέ, διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα σε προσεκτικά επιλεγμένα snacks και ιδιαίτερα smoothies, ενώ μπορείτε να βρείτε ακόμη και φυσικούς χυμούς με σπάνια υλικά που προσφέρουν ενέργεια ή και χαλάρωση. Δείτε όλα μας τα προϊόντα

Guilia la bella

Guilia la bella

Η Giulia Farnese ήταν μια πανέμορφη γυναίκα που έζησε τον 14ο αιώνα και έμεινε στην ιστορία ως «Guilia la bella», δηλαδή «Giulia ή όμορφη». Το όνομα της αποτέλεσε και την έμπνευση για τη δημιουργία του Farnese.

Κοινωνική ευθύνη

Κοινωνική ευθύνη

Το Farnese σε μια προσπάθεια στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης μας, στο τέλος της ημέρας τοποθετεί όλα τα προϊόντα φαγητού που δεν διατέθηκαν στους πελάτες του σε ειδικό σημείο απέναντι από το μαγαζί, για να μπορεί να τα προμηθευτεί όποιος έχει ανάγκη. Έτσι βοηθούμε έμπρακτα τους συμπολίτες μας αλλά διασφαλίζουμε και στους πελάτες μας την καθημερινή φρεσκάδα των προϊόντων.